Стан нов во градба од 69м2 во Порта Аеродром на 9/11

Се продава Нов стан во градба од 69м2 на 9/11 ката во комплекс Порта Аеродром станот  на 9/11 ката.

Станот е со источна орјентација со оворен поглед. со Станот се купува и гаража од 3500 евра под зграда.

цената 1100 евра/м2 со сите платени давачки.