СЕ ИЗДАВА ИЛИ ПРОДАВА КАФЕТЕРИЈА ВО ЦЕНТАР НА КЕЈОТ НА ВАРДАР ОД 230М2

Се издава или продава кафетерија во строгиот Центар на Скопје од 230м2 на кеј на Вардар има тераса од 90м2 и детцко каче од 40м2. Просторот е комплетно опремен и реновиран.