Се издава трособен стан во Тафталиџе2 комплет наместен

Се издава трособен стан од 57м2 воТафталиџе1.Станот е комплет наместен и реновиран. Станот е на 7/9 ката. Се наоѓа до ЗЕЛС. Цена 350 евра