Стан во Центар од 52м2 на 1 кат на бул.Илинденска

Се продава стан во Центар на бул. Илинденска во малите згради/куќи под заштита на градот. Станот е на 1 кат со површина од 50м2 внатрешна површина + 6.5м2 балкони. Станот е релативно реновиран (само прозорите не се сменети) и е идеален за канцеларија. Има 2 посебни големи простории, влезна просторија и мини кујна со мини купатило, како и 2 тераси. Има имотен лист и набрзо треба да се обнови фасадата. Цена: 47.000 евра.