Стан во Центар кај Католичка 65м2 со 2 спални

Се продава стан од 65м2 со 2 спални соби и голема кујна со дневна и трпезарија. Станот е комплет реновиран (нов) на 5ти кат во постара зграда. Одлична изолација, мали месечни трошоци. Веднаш до Вучко на ул. Костурски Херои. Цена: 990 евра/м2 (со простор за договор). Станот се продава со кујнски елементи вградени пред две години како и вградени плакари.

Одлична цена за стан во Центар.