Се продава стан 60м2 во Тафталиџе 2, нов, 2 собен

Се продава нов стан, во Тафталиџе 2 спроти Реплек. Станот не е вселен, на 2 кат, 60м2 со 1 спална и голема дневна. Јужна ориентација и одличен поглед. Убава квалитетна градба, во мала зграда со 8 стана. Цена: 1150 евра/м2. Има комплет чисти документи. Греењето е решено со инвертер сплит систем со централно ладење и греење.