Се продава куќа во Црниче, 130м2 со двор 170м2

Се продава куќа во Црниче од 130м2 тврда градба со двор од 170м2. Куќата е на убава локација, со 3 спални, одржана, приземна, со подрум од 44м2.  Се продава опремена со мебел. Има можност на локацијата да се градат уште два спрата. Има комплет документи. Цена 130.000 евра