Нов стан 85м2 во Топанско Поле

Се продава нов стан во Топанско Поле на мирна локација во близина на Рамстор-от, вселив до крај на Август. Станот е 85м2 со 2 спални, 2 купатила, 1 тераса и дневна со кујна и трпезарија како. Станот е на 6/6 кат со лифт и сопствено парно. Над него има бетонска плоча, па кровна конструкција и воздушен простор измеѓу, нема косини и е со нормална висина. Одлична градба и отворен поглед на југ и запад. Цена: 760 евра/м2 (Сликите се постари).