Стан во Топанско Поле од 100м2 со 3 спални и 2 купатила

Се продава стан во Топанско поле во градба од 100м2 на 3-ти кат од 9. Станот е со 3 спални, 2 купатила и голема дневна со кујна и трпезарија, со отворен поглед према југ, исток и север.  Има лифт и сопствено парно. Вселив до мај 2017-та година. Цена 730 евра со вклучен данок и сите давачки.