Стан во Топанско Поле од 77м2 со 2 спални

Се продава стан во Топанско поле во градба од 77м2 на 6-ти кат од 9. Станот е со 2 спални со отворен поглед према југ.  Има лифт и сопствено парно. Вселив до мај 2017-та година. Цена 730 евра со вклучен данок и сите давачки.