Стан во Карпош 4 Антико 70м2 +14м2 балкон

Се продава стан во Карпош 4 – Антико. Станот е со 70м2 внатрешна површина + 14м2 тераса.  На 3/4 ката со лифт и градско парно. Станот има 1 спална но со мала инвестиција се прави и втора. За реновирање. Има комплет документи, гледа на мирна страна (северо/исток). Цена 64.000 евра