Стан во Влае во градба 52м2 со 2 спални приземје

Се продава стан во Влае во градба (вселив мај 2017та) 52м2 на високо приземје кат со 2 спални.  Станот со југо-западна ориентација. Одличен распоред со комплет документи. Екстра квалитетна градба со избор на плочки и санитарии, паркет итн. Цена 950 евра/м2 со вклучен ДДВ.