Стан во Влае во градба 64м2 со 2 спални

Се продава стан во Влае на 2 кат од 3 со 2 спални, 2 купатила од 64м2. Станот е во градба, за вселување до јуни месец 2017та година. Локација е кај игралиштето во Влае, екстра мирно и блиску до главните улици. Градбата е квалитетна со термо блок цигли, 10цм стиропор фасада и алупласт прозори. Има лист за предбележување. Цена: 950 евра/м2 со вклучено ддв.