Стан во Влае во градба 59м2 со 2 спални

Се продава стан во Влае во градба (вселив мај 2017та) 59м2 на 3ти кат со 2 спални и 2 купатила.  Станот со северо-западна ориентација. Одличен распоред со комплет документи. Екстра квалитетна градба со избор на плочки и санитарии, паркет итн. Цена 950 евра/м2 со вклучен ДДВ.