Стан во Чаир на Џон Кенеди 71м2 наместен

Се продава стан во Чаир на ул. Џон Кенеди од 71м2 на 3ти кат од 5 со лифт. Станот е со 2 спални, реновиран и се продава наместен како на сликите. Има отворен поглед, веднаш кај зегин. Со станот следува и подрум од 9м2. Има комплет документи. Цена 58.500 евра