Стан во Хром 60м2 на 1 кат со 2 спални

Се продава нов стан во Хром на 1 кат од 3 со 2 спални. Станот е во градба за вселување до март месец 2017та година. Има 2 спални, 1 купатило, дневна со кујна и трпезарија и два мали балкони. Има комплет документи, се наоѓа на ул. Кичевска. Греење на панели на струја, ориентација југ/исток. Цена 850 евра/м2 со вклучен данок.