Нов веднаш вселив стан со три спални од 74м2 Аеродром

Се продава нов стан веднас вселив во Аеродром станот е со три спални квадратура 74м2. Станот е со имотен лист. Се наога на 4/8 ката орјентација југ исток. Цена 77 700 евра