Стан во градба во Аеродорм од 74м2 со 3 спални

Се продава стан во градба во Аеродром од 74м2 со 3 спални, 2 купатила и убава дневна со трпезарија и кујна како и балкон, на 4ти од 10 ката со лифт и градско парно. Станот е вселив 04.2018-та година. Станот е со јужно/источна ориентација. Одличен распоред и екстра квалитетна градба. Цена со вклучен данок 1050 евра/м2.