Стан во градба во Аеродром 61м2 со 2 спални

Се продава стан во градба во Аеродром од 61м2 со 2 спални, 1 купатило и убава дневна со трпезарија и кујна како и балкон, на 8ми од 10 ката со лифт и градско парно. Станот е со јужно/западна ориентација. Одличен распоред и екстра квалитетна градба. Цена со вклучен данок 1050 евра/м2.