Куќа во Црниче од 400м2 со 408м2 плац

Се продава куќа во Црниче на 4 ката со секој кат, посебен стан. Секој стан е околу 85м2 со 15м2 тераса. Приземје + 2 ката + поткровје. Лепенка од една страна. Во дворот има уште еден објект од околу 60м2. Вкупниот плац е 408м2. Куќата е постара, за реновирање. Екстра ефтина цена од 260.000 евра. Има комплет документи.