Нов стан во Пржино 99м2 со 3 спални

Се продава нов невселен стан на падините на Водно, со прекрасен поглед на градот на 3 кат во населба Пржино, во станбен објект Приземје + 2 ката со вкупно десет станови во влезот.
Површина 93м2 + 2 тераси од по 3м2.
Станот има чист имотен лист и е веднаш вселив.
Има поглед и кон Скопје и кон Водно (со 2 тераси).
Голема дневна соба, кујна и трпезарија, 2 купатила, 3 спални соби, 2 тераси. Дабов паркет лакиран, плочки по избор (се монтираат веднаш по желба на купувачот), демит фасада 10цм, ПВЦ прозори, сопствено греење на струја, словенски собни врати од Lip Bled, челична влезна врата од Сеф Компани, домофон, инсталација за оптички кабел.Станот може да се види во секое време.
Цена 890евра/м2 со вклуцени сите трошоци + добивате гратис Гаража.