Стан во Аеродром од 67м2 со 2 спални, реновиран

Се продава стан во Аеродром од 67м2 трособен, комплет реновиран на 5/10ката. Станот е позади про кредит банка со југ/запад ориентација. Има чист и отворен поглед, со два лифта и градско парно. Комплет документи. Цена: 63.000 евра