Трособен стан 83м2 реновиран Карпош 1

Се продава стан од 83м2 со 2 спални, комплет реновиран во Карпош 1 позади Симпо кај полицијата. Станот е на 3ти кат без лифт. Одличен поглед, класичен распоред, екстра светол стан со ориентација исток/запад. Има комплет чисти документи. Цена: 75.000 евра.