Капиштец стан од 94м2+13м2 тераса во Воените згради

Се продава четворособен стан во Капиштец од 94м2+13м2 тераса станот е на 6/8 ката. Орјентација исток и запад. Станот е за реновирање. Има лифт и градско парно.Со прекрасен поглед. Цена 94000 евра