Ексклузивна продажба на стан во Жданец од 218м2

Се продава стан во Жданец од 218м2 станот е дуплекс со станот се продава и подрум и гаража од 50м2. Станот е на втори кат со прекрасен поглед на Скопје. Изузетно добра градба. Во зградата се само три стана. Има комплет имотен лист за целиот простор. Цена 185 000 евра.