ЛУКСУЗЕН Стан на Водно од 235м2 со поглед на Скопје

Се продава Луксузен стан на Водно од 235м2, Станот е поделен на два стана еден до друг. Едниот стан има галерија. Има голема тераса со поглед на Скопје. Цена 235 000 евра