Куќа во Сингелиќ од 240м2 и двор 420м2

Се продава куќа во Сингелиќ од 240м2 и двор од 420м2. Куќата е нова и прекрасно уреден двор. Има четири спални голема дневна три купатила. На два ката. Цена 165 000