Куќа во Бардовци од 300м2 кај белите вили двор750м2

Се продава луксузна куќа во Бардовци кај белите вили. Куќата е од 300м2 плус двор од 750м2. Модерна градба во елитниот дел на Бардовци. Со прекрасно уреден двор. Ново градба. Цена 300 000 евра