Деловен простор од 1500м2 и 3000м2 плац Автокоманда

Се продава деловен простор нов во Автокоманада од 1500м2 и плац од 3000м2 уреден двор за пристап со камион на главна улица. Има и канцеларии и магацински дел. Може да биде и за салон за продажба. Цена 1.700.000 евра