Нова куќа во Козле од 460м2 и двор 350м2

Се продава нова куќа во Козле на ул. Козле. Од 460м2 и двор од 350м2. Куќата е на три ката плус приземје. Со четири засебни стана. Два стана по 120м2 два стана по 60м2. Цена 460 000