Трособни станови во градба во Тафталиџе1 до Нова Гимназијата

Се продаваат трособни станови во градба од 71м2 на 3 кат, и од 69м2 на 6 кат. Становите се за вселување во Април 2019 година. Цена 1050 евра/м2