Се продава четворособен стан во Тафталиџе2 од 98м2

Се продава четворособен стан во Тафталиџе2 од 98м2 на 8/9 ката станот е во зелените згради во близина на Палма слаткарницата. Станот е веднаш вселив има три спални две купатила орјентација е север запад југ. Станот треба реновирање. Градско парно лифт и подрум има.Цена 87500 евра