СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ОД 67м2 Тафталиџе1 во градба готови крај 2019 година

Се  продава нов Трособен стан во Тафталиџе1 на 2 кат од 67м2 станот е во близина на Нова Гимназијата Има две спални и две купатила. Готови ке бидат крајот на 2019 година. Со лист за прдбелезување

цена 1100 евра/м2