СЕ ПРОДАВА НОВ ЛУКСУЗЕН СТАН ВО НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ ОД 128М2

Се продава нов не вселуван досега стан во Населба Лисиче од 128м2, станот е дуплекс.168 000 за карабина како на сликите 25см термо блок 15 см камена волна, цевки рехау, блондор дрвена врата,прозори рехау генео со три стакла.Станот има   подрум од 55м2, тераса 31м2 и двор од 134м2. Се наоѓа во малите зградички спроти Џевери кулите. Орјенација е југ и запад.Цена 188 000 евра