Се продава куќа на Водно 60м2 и плац од 450м2 со поглед на Скопје

Се продава стара куќа на Водно од 60м2 и плац од 450м2 има поглед на цело Скопје. Исто има маркица по ДУП за градба на индивидуална куќа. Цена 230000