СЕ ПРОДАВА КУЌА ОД 215м2 и двор од 30м2 во Тафталиџе2

Се продава нова куќа во Тафталиџе2 од 215м2 и двор од 30м2. Куќата е на два ката на ниско приземје има еден ста на високо приземје е дневната со куња на спрат има две спални и купатило на третиот кат има купатило со една голема спална. Цена 180000 евра