Се продава четворособен стан во Карпош4 од 98м2

Се продава четворособен стан од 98м2 на 12/18 ката во Карпош4 во кулите до мостот Обединети Нации.

Станот е со три спални две купатила комплет е реновиран. Зградата има три лифта орјентација на станот е северо запад  и исток.Цената е 92000 евра