Се продава стан во Комплекс Злокуќани приземје од 80м2

Се продава трособен стан во Комплекс СВ. Јован во Злокуќани. Станот е 80м2 со две спални на приземје со сопствено дворче. Инаку целиот комплекс е со обезбедуванје со базен сопствено езеро летниковец СПА центар има и две сопствени паркинг места. Цената е 115 000 евра