Се продава стан во Аеродром од 69м2 во градба во Порта аеродром

Се продаваат обука на стан во порта на аеродром од 69м2 на 9.11. Отворено преглед со граско парно и лифт. станот ќе стане готов во септември. Цена 1100 евра / м2 со прегледување на сите троскови. Со станот се продава и гаража за 3500 евра.