Се продава нов стан во Дебар Маало од 86м2 на 3 кат

Се продава нов стан во Дебар Маало од 86 м2 станот е трособен со две спални и две купатила. Станот исто има гаража по зграда. Источна орјентација. Станот е на 3/4 ката со сопствено парно и лифт. Цена 90000 евра.