Се продава ексклузивен АПРТМАН во Комплекс СВ. Јован ЗЛОКУЌАНИ

Се продава ексклузивен апартман Во Злокиќани во Комлекс СВ.Јован Апартманот е 211м2 на 2 кат.Има три спални три купатила голема дупла дневна. Има Тераса со поглед на Езерата и водопадите сто се во комлексот. Има и Базен. Апартманот е со многу модерен стил на мирно место за спокојно живеење.Има 24/7 Обезбедување физичко и со камери.
Има паркинг за 3-4 коли.