Се издава стан во Кисела Вода 90м2 луксузен

Се издава луксузно наместен стан во Кисела Вода од 90м2 трособен дуплекс. Нов стан на 4кат, со инвертер клими за греење, има гаража и балкон, во близина на Адриа лаб. Цена 500 евра/месец.