Се издава канцеларија во Карпош 4 од 90м2

Се издаваат канцеларии од 90м2  во Карпош 4 комплет наместени со луксузен мебел. Има 4 канцеларии. на приземје.Со централно парно. Просторот е реновиран. Во Кулите до мостот Обединети нации.