Се издава куќа во Бардовци од 272м2 луксузно наместена

Се издава луксзно наместена куќа во Бардовци од 272м2, со двор од 1400м2. Куќата е со 5 спални, комплетно опремена со мебел, греење на нафта, има џакузи, камин, базен 12х4 и 4 купатила. Има гаража и е на приземје и кат. Цена 2500 евра/месец.