СЕ издава стан од 86м2 Тафталиџе 1, наместен

Се издава трособен наместен стан во Тафталиџе1 од 86м2. На 8 кат со лифт и парно. Просторот е реновиран, кај Млечен ресторан.

 

 

agencija za nedviznosti агенција за недвижности