Се издава куќа во Бардовци од 280м2 наместена

Се издава куќа во Бардовци од 280м2 луксузно наместена со двор од 540м2. Има гаража, внатрешен базен, сауна, надворешен базен, со два влеза. Куќата е екстра луксузно наместена.