СЕ ИЗДАВА ЛУКСУЗНА КУЌА ВО БАРДОВЦИ

Се издава луксузна куќа во Бардовци во белите вили од 280м2 со двор од 800м2 и базен. Погодна за дипломати или за резиденција. Куќата има два спрата со 5 спални соби со две куњи 6 купатила. Со прекрасно среден двор со летна куња и фурна. Има и базен. Цена 1250 евра