Канцелариски простор од 250м2-500м2 Кисела Вода

Се издава канцелариски простор во Кисела Вода на последна 24ка. Просторот е во деловна зграда со површина од 250м2 до 600м2. Реновиран со можност за рапоред по потреба. Одлична мирна локација, лесно пристапна, со обезбедување. Цена по договор.