Стан Кисела Вода, комплет наместен со 1 спална

Се издава стан во Кисела Вода од 50м2 со 1 спална. Станот е комплетно наместен, солидно. Има 1 спална, дневна со трпезарија и кујна, 1 купатило и двор/тераса од 30м2. Се издава за минимум 1 година. Цена 200 евра + режиски трошоци.