Нов трособен стан во Центар 70м2 луксузен

Се издава трособен наместен стан во Центар на ул.Железничка. Станот е на 2/5 ката, комплет наместен се издава за подолг период.Во близина на државна болница.површина е 70м2. Цена 350 евра со простор за договор.